EDM nv

Interieurarchitecten bureau EDM nv


Op deze site vind u een mengeling tussen oud en nieuw, retro en design, klasse en nonchalance. Combineer dit met de hedendaagse technieken qua comfort en u begrijpt onze huisstijl, namelijk SFEER.
Deze wordt naar uw levenswijze ontwikkeld en uitgevoerd, waardoor elk interieur zo uniek wordt als uzelf.

Curriculum Vitae

Curriculum Vitae

Eric De Mot, reeds meer dan 25 jaar in het vak, werd als zoon van een antiquair tussen oudheden grootgebracht. Hij studeerde binnenhuisarchitectuur in Antwerpen. De eerste jaren beperkte hij zich tot winkelinrichting. Later deed hij maandelijks de decoratie voor de winkels van Laura Ashley in België en Nederland.
 
Vijf jaar lang leefde hij zich uit bij het opzetten van de tentoonstellingen van het Antwerpse veilinghuis Leys, waar de grondslag werd gelegd voor alle hedendaagse decoratiehuizen. Bezoekers aanschouwden de wonderlijk gedekte tafels, de sprookjesachtige hemelbedden, de gezellige zithoeken, en deden ideeën op voor hun eigen interieur.
 
Nu legt hij zich volledig toe, naast winkels en projecten, op private woningen, villa's, historische panden en appartementen.

Woningen

Woningen

Bij de renovatie van badkamer, keuken en living, of voor de binnenhuisinrichting van een nieuwbouw project, wordt gezocht naar de ideale oplossing voor elke ruimte die u praktisch of aangenaam wenst te benutten. Uw haard, bibliotheek of heel uw bureel kunnen zowel op moderne als klassieke wijze worden gerealiseerd. SFEER kan hier worden gecombineerd met de meest hedendaagse technieken zoals domotica.
 
Aandacht wordt geschonken zowel aan het ontwerp, de uitvoering, de planning en de coördinatie, als aan de details, zoals schildertechnieken (vb. trompe-l'oeil), decoratie en afwerking. SFEER en functionaliteit blijven het uitgangspunt. Dit alles naar een vooropgesteld budget.
 
Het spreekt voor zich dat wij u kunnen begeleiden tot de uiteindelijke afwerking van uw ideale woning.
 
Verschillende projecten werden gepubliceerd, o.a. in Riant Wonen.

Winkels en kantoren

Winkels en kantoren

Fascinerende inrichtingen van commerciële ruimten of kantoren hebben niet enkel tot doel om de verkoopwaar goed te presenteren, maar het resultaat moet aangenaam zijn om in te werken, terwijl klanten zich er thuis voelen.

Contact

Aanspreking
Naam *
Telefoon
E-mail *
Vraag *
* Velden zijn verplicht Versturen
Adres
Miksebaan 240 b1
2930 Brasschaat
 
Contact
Telephone    +32(0)495.21.03.55